Landsleir Nord 2017

Landsleir Nord 2017

Da er vi straks klare for avreise til sommerens store eventyr, nemlig landsleir og Nord2017 i Bodø.

Vi har lagt ut litt info på facebook siden, så vi gjentar ikke den her. Du kan lese den i boksen til høyre her på siden også. 

For de av dere som lurer på hva dere skal pakke med dere og hva dere skal pakke det i, så finner dere pakke liste for sommerleir her på siden, under fanen TROPPEN,  samt på speiding.no.


Det er lurt å pakke i to enheter, en dagstursekk som du tar med deg inn på bussen og som du har det mest nødvendige i, samt matpakke og drikke. Denne sekken bør være så stor at du evt. kan bruke den på haiken (40-50L). Det andre personlige utstyret som du skal bruke under leir uka pakker du enten i en stor bag eller en stor ryggsekk (70L og oppover) avhengig av hvor stor dagstursekken din er. Hvis du har vanntette pakksekker så er det flott, men vanlige handle plastposer i forskjellige farger gjør også at du finner tingene dine lettere. 

Til slutt, ikke la mamma eller pappa stå for all pakkingen, det er lurt at du også vet hva du har i sekken og hvor det er.

Da gjenstår det bare og si vel møtt til fredag og ta gjerne kontakt med reiseleder Sven Erik på tlf 97981974 hvis det er ting dere lurer på i forbindelse med dette.